Menu

Wie zijn wij?

Duikgroep '84 bestaat uit enthousiaste sportduikers. 's Zomers duiken we wekelijks in de Grevelingen en de Oosterschelde en 's winters trainen we in het zwembad van Sportcomplex "De Gooye" in Dirksland. Een aantal fanatiekelingen duikt echter ook in de winter gewoon door.

Onze vereniging is er voor iedereen die wil leren duiken of dat in clubverband wil doen. Bij ons vind je altijd wel iemand die een duik wil maken.

Gezelligheid speelt ook een grote rol binnen onze duikvereniging. Een training sluiten we af met een drankje aan de bar en na een buitenduik drinken we ergens wat. 's Zomers organiseren we een gezellige barbecue.

Laatste nieuws

  • Ontdek de onderwaterwereld met Duikgroep ’84

    5326 hits03 oktober 2016
    Dirksland – Na een mooie zomer met diverse buitenduiken richt Duikgroep ’84 zich weer op een nieuw zwembadseizoen. Iedere vrijdagavond worden in het zwembad van Sportcomplex ‘De Gooye’  in Dirksland opleidingen gegeven tot sportduiker. Wie ook wil kennismaken met de duiksport is van harte welkom voor een gratis introductieduik. De opleidingen zijn toegesneden op de typisch Nederlandse omstandigheden. Dat zorgt ervoor dat een mooie duik niet alleen voor een verre vakantie in het buitenland is weggelegd. Naast de opleiding tot sportduiker geeft Duikgroep ‘84 diverse specifieke trainingen, ...