Menu

Gratis introduik

Heb jij ooit een keer gesnorkeld? Lijkt duiken je leuk? Of heb je al een keer gedoken?
Dan ben je vanaf oktober iedere vrijdagavond van harte welkom in De Gooye voor een gratis introduik.

Ervaar wat het is om onderwater te kunnen ademhalen of poets je duikkunsten weer een beetje op. Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je als introduiker aan te melden, zodat je verzekerd bent van begeleiding en een persluchtset.

Lees meer

Trainingen

TrainingenIn het zwembad in Dirksland wordt iedere vrijdagavond een training gegeven door één van onze 1* en 2* instructeurs.

Tijdens duik- en snorkeltrainingen doen we diverse oefeningen met de snorkel– en duikuitrusting.

Lees meer

Leren duiken

Onze instructeurs leiden je op tot 1*, 2* of 3* duiker.

Voor onze opleidingen en examens volgen we de NOB-richtlijnen (Nederlandse Onderwatersport Bond). Onze NOB-instructeurs zijn ervaren en enthousiaste sportduikers.

Als je regelmatig je brevetduiken maakt en de zwembadtrainingen volgt, kun je in één seizoen al een brevet halen. 

Lees meer

Laatste nieuws

  • Ontdek de onderwaterwereld met Duikgroep ’84

    5326 hits03 oktober 2016
    Dirksland – Na een mooie zomer met diverse buitenduiken richt Duikgroep ’84 zich weer op een nieuw zwembadseizoen. Iedere vrijdagavond worden in het zwembad van Sportcomplex ‘De Gooye’  in Dirksland opleidingen gegeven tot sportduiker. Wie ook wil kennismaken met de duiksport is van harte welkom voor een gratis introductieduik. De opleidingen zijn toegesneden op de typisch Nederlandse omstandigheden. Dat zorgt ervoor dat een mooie duik niet alleen voor een verre vakantie in het buitenland is weggelegd. Naast de opleiding tot sportduiker geeft Duikgroep ‘84 diverse specifieke trainingen, ...